Όροι Χρήσης

α. ONLINE ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ www.monomathimatika.gr
Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.monomathimatika.gr , προσφέρει στους συνδρομητές του βιβλία, παιχνίδια, και eBooks, με προϋπόθεση την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, τους οποίους καλείστε να μελετήσετε προσεκτικά. Χρησιμοποιώντας το www.monomathimatika.gr δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και ότι χρησιμοποιείτε το www.monomathimatika.gr σύννομα.
Η χρήση του www.monomathimatika.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Το www.monomathimatika.gr δεν ευθύνεται για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
Οι χρήστες του www.monomathimatika.gr δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση του www.monomathimatika.gr και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στο www.monomathimatika.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων.
β. ΧΡΕΩΣΕΙΣ www.monomathimatika.gr
Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.
γ. ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Αν επιθυμεί ο χρήστης την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να συμπληρώσει τα φορολογικά του στοιχεία στο αντίστοιχο πεδίο κατά την συναλλαγή. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα εκδοθεί τιμολόγιο, το οποίο θα μπορεί να παραλάβει στο e-mail που θα δηλώσει και να το εκτυπώσει.
δ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ
Ο χρήστης συμφωνεί, δηλώνει και εγγυάται ότι θα χρησιμοποιήσει το online βιβλιοπωλείο www.monomathimatika.gr σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, σύννομα και για νόμιμους σκοπούς. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ο χρήστης δηλώνει ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το www.monomathimatika.gr
– για να βλάψει ανήλικους.- για να παραλάβει ή να μεταφέρει περιεχόμενο που προσβάλλει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, περιεχόμενο εμπιστευτικό, πορνογραφικό, ρατσιστικό, απειλητικό ή με άλλο τρόπο βλαπτικό.
– για να μεταφέρει περιεχόμενο που έχει ιούς ικανούς να καταστρέψουν ή να βλάψουν την www.monomathimatika.gr ή άλλους χρήστες.
– για hacking ή για μεταφορά ή παράδοση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή αλυσιδωτών επιστολών ή spam κάθε είδους, επιστολών πυραμίδας ή με άλλο τρόπο να εμποδίσει άλλους από τη χρήση της υπηρεσίας www.monomathimatika.gr ή για να βλάψει ή να καταστρέψει με άλλο τρόπο την εικόνα και τη φήμη του www.monomathimatika.gr ή τρίτους.
– για να αποκαλύψει ευαίσθητα ή άλλα προσωπικά δεδομένα δικά του ή τρίτων σε chats ή παρόμοιες υπηρεσίες.